• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Moto kurye iş ilanları

Moto kurye iş ilanları

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte moto kurye sektörü birçok alanda iş yapabilen bir meslek haline geldi. Geniş iş alanı sayesinde birçok insan bu moto kurye sektöründe kolayca iş bulabilmektedir.

İş hayatının rutininden kopmak isteyen ve kendi çalışma modeline göre düzen kurmak isteyen insanlar son dönemde moto kurye iş ilanlarını araştırıyorlar. Biz de bu makalede sizlere moto kurye iş ilanlarına nasıl kolayca başvurabileceğinizi anlatacağız…

Merak edilen soru: Nasıl moto kurye olurum?

Google’ın açıkladığı 2021 Trendleri listesine göre insanlar artık ‘nasıl iş bulurum’ sorusundan çok ‘nasıl iş kurarım’ sorusunu soruyorlar. Türkiye’de ise en trend arama sonuçlarının başında ‘nasıl moto kurye olurum’ sorusu yer alıyor. Sektördeki birçok şirket moto kurye alımı için ilan açıp, nitelikli personeli bünyelerinde barındırmak istiyorlar.

Moto kurye olmak isteyenler öncelikle maddi olarak kendilerini en rahat hissedecekleri şirketi aramaktadır. Maddi olarak iş arayanları en tatmin eden firmaların başında da Vigo Kurye yer alıyor.  Vigo, sektörde kendisine yer edinmek isteyenlere birbirinden farklı modellerde iş ilanları açıp istihdam ediyor.

Vigo’nun resmi sitesi vigovigo.com’da hemen her gün Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde moto kurye ilanları açılıyor. 

Dilerseniz kendi aracınızla dilerseniz ise şirket aracıyla çalışıp yüksek kazanç elde edebiliyorsunuz. İşe başladıktan sonra Vigo’nun teknolojik altyapısının kullanıldığı mobil uygulama aracılığıyla siparişleri teslim ediyorsunuz ve hem garanti ücret kazanıyorsunuz hem de taşıdığınız paket başı ücret için eksta ücret alıyorsunuz. Garanti ücret avantajından yararlanmak isteyen birçok kurye bu sebeple Vigo’yu tercih ediyor.

Vigo’ya nasıl başvuru yapılır?

Vigo’nun geniş dağıtım ağına dahil olmak için şirketin her dönem güncellediği iş ilanlarına başvurabilir ya da açık pozisyonlar için direkt olarak iş görüşmesi için randevu oluşturabilirsiniz. Vigo’nun büyükşehirlerde yer alan işe alım merkezlerine randevu saatlerinizde gelerek direkt İK uzmanlarımızla görüşüp işe alım sürecinizi hızlandırabilirsiniz.  
 

Moto kurye sektörünün önde gelen markalarından olan Vgo’nun açılan ilanları kısa sürede yoğun talep görüyor, bu sebeple açılan ilanlar için hem vigovigo.com’u hem de şirketin sosyal medya hesaplarını takip etmeniz sizin faydanıza olacaktır.

Türkiye’nin 60 ilinde hizmet veren Vigo, 6000 kişilik dev kadrosuyla giderek gelişen hızlı teslimat sektörünün öncü firmalarından olmayı ve istihdam hacmini genişleterek bünyesine mutlu bireyler dahil etmeyi hedefliyor.

Moto Kurye İş İlanlarımız :

-  A1 veya A2 sınıfı ehliyeti olan,         
-  Aktif olarak motor kullanan,         
-  Vardiyalı sistemde görev alabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.         
Kurye olmak için  https://vigovigo.com/kurye-olmak-istiyorum/ sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.