• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Kuryelerimize Altın Dağıtıyoruz

Vigo, yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Düzenli çalışma prensibini bozmayan kuryelere çeyrek altın dağıtacağı ‘Çalıştığın Altın Olsun’ kampanyasını başlattı.

calistigin-altin-olsun-vigo.jpg

Vigo, moto kuryeler için ‘Çalıştığın Altın Olsun’ kampanyası düzenliyor. Vigo, kampanya kapsamında moto kuryelere 1 Aralık – 31 Ocak tarihlerini kapsayan 62 gün içerisinde 580 saatlik çalışma hedefine ulaştıkları halinde çeyrek altın dağıtacak.

“Düzenli Çalışan Tüm Kuryelerimize Altın Dağıtacağız”

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Vigo Kurucu Ortağı Ali Cicioğlu; “Vigo’yu Vigo yapan ve sektörün öncü markalarından biri haline gelmesinde büyük pay sahibi olan kuryelerimizin, birikim yapmasına destek olmak amacıyla geliştirdiğimiz kampanya ile saat hedefine ulaşan kuryelerimizin tamamına çeyrek altın dağıtacağız” dedi.

“Çalıştığın Altın Olsun” kampanyası hakkında detayları anlatan Ali Cicioğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

“Kuryelerimizin motivasyonunu artırmak için onlara çeşitli bonuslar veriyoruz. Çalıştığın Altın Olsun kampanyası da bunlardan biri. Çalıştığımız tüm şehirlerde geçerli olan kampanya ile 12 saatlik vardiyada olan kuryelerimiz 580 saatlik hedefe, 10 saatlik vardiyada olan kuryelerimiz ise 500 saatlik hedefe ulaştıklarında kampanyadan yararlanabilecek”

Yeni Kuryeler De Kampanyadan Faydalanabilecek

Kampanyanın 1 Aralık itibariyle başladığını ve 31 Ocak’a kadar süreceğini söyleyen Ali Cicioğlu, “Kampanyamız 2 aylık bir süreci kapsıyor. Bu süre zarfında Vigo’ya katılmak isteyen kuryelere de ‘hoş geldin bonusu’ olarak çeyrek altınlarını vermek istiyoruz. Yeni kuryelerimiz de işe başladıktan sonraki 2 ayda gerekli saat hedefini tamamladıkları takdirde çeyrek altınlarını alabilecekler” diye konuştu.

Haber, İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir.

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.