• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Kuryeliğe olan ilgi yeniden arttı! On binlerce başvuru geldi…

Moto kuryelik son dönemlerin en popüler mesleklerinden biri haline geldi. Öyle ki son dönemde kazanç miktarlarındaki artış mesleğe karşı ilgilinin yeniden artmasına neden oldu.

haber-2.jpg

Moto kuryelik mobil teknolojilerin gelişimi ve online pazar yerlerinin artışı ile birlikte gözde mesleklerden biri haline gelmişti. Son dönemde sektörde çalışan moto kuryelerin aylık kazançlarında yaşanan yüksek artış mesleğe olan ilginin yeniden artmasını sağladı. Sektörde yaşanan son gelişmeleri ve moto kuryelerin çalışma koşullarını hızlı teslimat sektörünün öncü markalarından Vigo’nun kurucu ortağı Ali Cicioğlu’na sorduk.

Her meslek grubundan başvuru alıyoruz

Vigo Kurucu Ortağı Ali Cicioğlu, hızlı teslimat alanındaki gelişmeler ve kuryelerin talepleri doğrultusunda mesleki şartların da değişim gösterdiğini dile getirdi. Moto kurye olmak için çok sayıda başvuru yapıldığına dikkat çeken Ali Cicioğlu; “Her meslek kolundan moto kurye olmak için gelen arkadaşlarımız oluyor. Özellikle son dönemde ücretlere yapılan zamlarla birlikte cazibesini daha da artırdı. Haziran ve temmuz aylarında web sitemiz üzerinden on binlerce başvuru aldık” diye konuştu.

Part time çalışma imkânı da var

Ali Cicioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Vigo’nun sağladığı yüksek kazançları gören ve ek iş olarak kuryeliği denemek isteyenler part time çalışma konusunda bize yoğun talepte bulundular. Biz de her zaman olduğu gibi talepleri karşılamak amacıyla İstanbul’da 19.00-24.00 saatleri arasında çalışabilecekleri bir part time modeli sunduk. Şimdilik Kadıköy ve Beşiktaş’ta başlattığımız bu modelle de talebi karşılamayı hedefliyoruz.” 

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.