• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Vigo 3’üncü yaşında 2 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Hızlı teslimat sektörünün öncü markalarından Vigo, 3’üncü yılını kutluyor. Şirketin kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Vigo’nun kurucu ortakların Burç Öztüfekçi ve Ali Cicioğlu, Vigo’nun yeni yatırımları hakkında merak edilen konulara değindi.vigo-kurye-1024x809.webp

Kuruluşunun 3’üncü yılını kutladıkları için büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Ali Cicioğlu, “Sektördeki 3’üncü yılımızı geride bırakırken Türkiye’nin dört bir yanında sahadaki özverili çalışmalarıyla büyümemizin başrolü olan kuryelerimize teşekkür ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana kuryelerimizin şartlarını en iyi noktaya ulaştırmak ve gerek maddi gerek manevi güven içinde faaliyetlerini sürdürmeleri için çalıştık. Vigo kurulduğu günden bu yana kuryelerine en fazla kazanç sağlayan marka olarak öne çıkmaktadır ve bundan sonrası için de bu durum devam edecektir” dedi.

‘Vigo istihdam sağlamaya devam edecek’

Sektördeki kurye ihtiyacının günden güne arttığını ifade eden Vigo Kurucu Ortağı Burç Öztüfekçi ise; “Türkiye’nin 60 ilinde hizmet faaliyetlerimiz devam ediyor. Sektör, hızlı ve sürekli büyüme trendinde olduğu için 3. yılımızda da aynı kaliteli hizmeti daha geniş kitlelere yaymak için 2 bin kuryeyi daha vigo ailesine dahil edeceğiz. Tüm kurye arkadaşlarımız web sitemiz üzerinden başvuruda bulunabilirler " dedi.

Haber, İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir.

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.