• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Vigo, yılın en iyi hızlı teslimat markası oldu

İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ve öğrencilere sunulan anketlerin sonucunda Mavi Elma Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası Vigo oldu.

mavi-elma-vigo.jpg

Hızlı teslimat sektörünün öncü markalarından olan Vigo, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ve binlerce öğrenci tarafından cevaplanan anket sonuçlarına göre Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası ödülünün sahibi oldu. İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü İşletme Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Oluç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli törende 42 farklı kategoride ödül sahibini buldu. Oyuncu Ceyhun Fersoy’un sunuculuğunu üstlendiği gecede Yılın En İyi Hızlı Teslimat Markası ödülünü Vigo adına Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Eray Akıncı aldı.

Eray Akıncı ödül sonrası yaptığı değerlendirmelerde, öğrenciler tarafından böyle bir ödüle layık görüldüklerinden dolayı şirket olarak büyük bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. 

Vigo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Eray Akıncı sözlerine şu şekilde devam etti:

“Hızlı teslimat sektörü yeni gelişen bir sektör olmasına rağmen Vigo’nun bu kadar kısa sürede akıllarda kalan bir marka haline gelmesinde; sahadaki moto kurye arkadaşlarımızdan genel müdürlüğümüze kadar olan tüm çalışma arkadaşlarımızın payı var. Öğrenci arkadaşlarımızın muhteşem emekleriyle gerçekleşen bu güzel törende böyle güzel bir ödüle layık görüldüğümüz için tüm Vigo ailesi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.