• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Vigo'dan kadın çalışanlarına regl izni uygulaması!

Vigo, hızlı teslimat sektöründe yer alan kadın kurye sayısının artması amacıyla tüm kadın kuryeleri için “Kadın Girişimci Desteği”ni uyguluyor.

Kadın kuryelere yönelik desteklerini artıran Vigo, sektöre kurye olarak girmek isteyen kadınlara ilk işe başladıklarında verdiği kadın girişimci desteğini 800 liraya, çocuk sahibi olan kadınlara verdiği aylık kreş desteğini de 800 liraya çıkarttı.

vigo-kadin-kurye-1024x576.webp

'Kadın girişimcilere her ay kreş desteği'

Kadın kuryelerin sektörde yer almasını desteklemek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirten Vigo kurucu ortaklarından Ali Cicioğlu; “Kadın çalışanların her sektörde olduğu gibi hızlı teslimat sektöründe de önemli bir yeri olduğunu düşünüyoruz ve sayılarının artmasını değerli buluyoruz” dedi.

Kadın çalışanlara yönelik olarak kreş ve girişimci destekleri verdiklerini dile getiren Ali Cicioğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

“Hızlı teslimat sektörü önemli bir büyüme kaydediyor. Bu büyüme karşısında sektörün kurye ihtiyacı da giderek artıyor. Her sektörde olduğu gibi hızlı teslimat sektöründe de kadın çalışan sayısının artması gerektiğini düşünüyor ve bu kapsamda onların işlerini kolaylaştıracak bazı destek çalışmalarına imza atıyoruz. Bu kapsamda kadın girişimci desteği uygulaması ile kadın girişimcilerimize işe ilk başladıkları ay 800 lira girişimci desteği veriyoruz. Böylece kolayca şirketlerini açabiliyorlar. Çocuk sahibi olan kadın çalışanlarımız için de her ay 800 lira destek ödemesi yapıyoruz. Ayrıca, Vigo bünyesinde çalışan kadın kuryeler her ay bir gün ücretli regl izni uygulamasından da yararlanabiliyorlar.

'3. yılımızda 2 bin kurye istihdamı'

Vigo olarak Türkiye’nin 60 ilinde 5 binden fazla kurye ile hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bu yıl 3. yılımızda aynı kaliteli hizmeti daha geniş kitlelere yaymak amacıyla 2 bin kuryeyi daha istihdam ederek ailemizi genişletmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vigo ailesinin içerisinde de kadın kuryelerimizin sayısının artmasını istiyoruz. Bu amaçla kurye olmak isteyen tüm adayları web sitemiz üzerinden başvuru yapmaya davet ediyoruz.”

Haber, İhlas Haber Ajansı tarafından servis edilmiştir.

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.