• Hakkımızda
  • Kampanyalar
  • Blog
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Yüzlerce moto kurye Cumhuriyet Bayramı'nı coşku ile kutladı

Cumhuriyet'in 100. yılı Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Hızlı teslimat sektörü markalarından Vigo da sahada görev yapan moto kuryeleriyle birlikte konvoy oluşturdular. 

haber-12.png

Vigo kuryeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yüzlerce moto kurye ile birlikte konvoy oluşturdular. Konvoyun geçtiği bölgelerdeki vatandaşların da yoğun ilgisi altında gerçekleşen kutlamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vigo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Eray Akıncı, " Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında geçen yıl olduğu gibi sahada görev yapan arkadaşlarımız ile birlikte yine ülkemizin dört bir yanında bayraklarımızla konvoylarda buluştuk. En büyük katılımla İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Türkiye genelinde 1000'i aşkın kurye arkadaşımızla birlikteyiz. Bu coşkuyu anlatmaya kelimeler yetmez. Vigo olarak tüm kurye arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz" dedi. 

Diğer Blog Yazıları
hero-cover

Fiyatlar güncellendi! Paket bonus uygulaması tüm Türkiye'de!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan yeni çalışma modeli!

Devamını oku

hero-cover

Vigo’dan büyük kolaylık!

Devamını oku

Merak ettikleriniz mi var?

Merak ettikleriniz, şikayet ve önerileriniz için bizimle iletişime geçin.

vigo-logo

©2024 Tüm hakkı saklıdır.